Поздравявам Ви г-н Янчев!

Община Златоград, Общински съвет, Общинска Администрация
bashkmeta
Мнения: 3
Регистриран на: нед ное 25, 2012 19:08

Поздравявам Ви г-н Янчев!

Непрочетено мнениеот bashkmeta » ср фев 05, 2014 19:49

Господин Янчев, поздравявам Ви за куража да се опълчите срещу мънкащото ръководство на Златоградската болница. Всичо, което казахте е абсолютна истина.
Ние хората от народа им подадохме ръка, когато се говореше за закриване на болницата, но май не е трябвало. Прекалената лакомия на лекарите ще закрие болницата ни.
Със сигурност сте чували в публичното пространство какви са заплатите на лекарите и от колко места ги получават. Аз искам да ги попитам стигат ли им 24 часа от денонощието за да ги заработят или за тях денонощието е от 48 часа?
Поискайте да обяснят как е възможно съпругите на някои от тях да получават пари от няколко места в болницата, без да ги заработват. А тези лекари специалисти, които ги водят, че работят в златоградската болница познава ли ги управителя или ги е виждал само на снимка от дипломите, които са му предоставили?
Публична тайна е, че заплатите на лекарите са от 4 цифрена сума. Нека тогава сами си отговорят на въпроса, защо медицинските сестри и друг персонал вземат малко. Аз като гражданин обаче, смятам, че точно златоградските лекари не заслужават тези пари и е редно някой да им потърси отговорност. Какво прави ръководството на болницата, за да подобри обслужването? – НИЩО! Пациентите мръзнат като кучета в коридорите на болницата. Лекарите прибират потребителските такси в джобовете си от години, защото е много трудно да се направи регистратура и каса, та тези пари да влизат в бюджета на болницата, а не в джобовете им – и ето ти средства, които ще покрият някой разход.
Да не ви се налага да влезнете в болницата да ви лекуват. Отношението е по-лошо от колкото към бездомно куче. На вратата ти грабват направлението, настаняват те в някоя от стаите, предписват ти някакви обезболяващи и те забравят. На теб и на близките ти не се дава никаква информация когато се интересуваш какъв е проблемът ти и с какво те лекуват. Всички лекари, сестри до обслужващия персонал се държат като генерали когато се опитваш да разбереш какво ти правят, докато през това време те източват до край здравната каса, че чак я изстискват до там, че когато те изпишат уж оздравял, а на следващия ден разбираш, че проблемът отново стои пред теб тръгваш по мъките пак, за да продължиш лечението в друга болница. Там не те искат, защото както казват онези специалисти „вашите лекари са източили пътеката и ние не можем да ви лекуваме повече за това заболяване”. Да, източили са я, но проблемът си стои и пациента е в безизходица. Къде е хуманността? Аз мисля, че на нашата болница, ако продължават лекарите да се отнасят към нея и към пациентите си по този начин би и отивало много една табела „ДИСПЕЧЕРИ”.
Съжалявам, извинявам се на вас, господин Янчев, но това е самата истина! Още веднъж ви поздравявам за куража публично да се опълчите срещу „крадеца, който вика дръжте крадеца”!

mladej
Новак
Новак
Мнения: 74
Регистриран на: пон сеп 05, 2011 19:52

Re: Поздравявам Ви г-н Янчев!

Непрочетено мнениеот mladej » ср фев 05, 2014 20:51

За този кураж,да каже публичната истина за лекарския колектив на болницата, кмета Янчев наистина заслужава адмирации.Време беше някой да ги позашлеви така,както те пациентите.
Но мен ме позашлеви днешният списък ,изнесен от МФ ,с одобрените проекти към общините от Публичната инвестиционна програма на правителството-онези 500 млн.

ТА НИЕ СМЕ ПОИСКАЛИ

Община Златоград кандидатства със стратегически проекти на обща стойност повече от 27 милиона лева
[30 Януари 2014]

Община Златоград кандидатства с четири проектни предложения за включването им в Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите". Проектните предложения имат стратегическо значение за развитието на регионалната икономика и са в пълно съответствие с критериите, по които ще бъдат финансирани проекти от Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите", разписани в чл. 7 от Постановление № 4 от 16 януари 2014 г. на Министерски съвет, защото осигуряват трайно подобряване качеството на живот в общината и региона, принос за подобряване на жизнената среда на национално, регионално и местно ниво, добавена стойност в създаването на условия за развитие на местната и регионална икономика, нови възможности за развитие на туристическия и икономически потенциал, за допълнителна заетост и повишаване на жизнения стандарт, създавайки подходящи условия за инвестиции в трансграничния регион, чрез подобрена инфраструктура.

Проектни предложения на общината са следните:

1. „Изграждане на геотермална отоплителна система в град Златоград” - Подобект 2 , Подобект 3, Подобект 4, на стойност 18 280 166.52 лв.
2. Комуникационно трасе – град Златоград – ГП „Златоград – Термес-Ксанти” – ІІ етап – „Изграждане, рехабилитация и реконструкция на техническата инфраструктура по схемата за градоустройствено и комуникационно трасе на град Златоград”, на стойност 7 195 375 лв.
3. „Енергоефективни мерки за сградата на МБАЛ „Проф. д-р Асен Шопов” ЕООД, гр. Златоград”, на стойност 1 270 102.69 лв.
4. „Рехабилитация на улична мрежа с. Старцево, община Златоград – ул. Миньорска, ул. Граничар, ул. Балканска” на стойност 673 574 лв.


ПЪК КАКВА СТАНА
http://www.minfin.bg/document/13878:5

bashkmeta
Мнения: 3
Регистриран на: нед ное 25, 2012 19:08

Re: Поздравявам Ви г-н Янчев!

Непрочетено мнениеот bashkmeta » ср фев 05, 2014 23:09

:smt023

mladej
Новак
Новак
Мнения: 74
Регистриран на: пон сеп 05, 2011 19:52

Re: Поздравявам Ви г-н Янчев!

Непрочетено мнениеот mladej » чет фев 06, 2014 19:54

Гледам списъка, г-н Янчев, и все ми се набиват на очи цифрите - всичките общини от Смолянска област имат по милион и половина, Неделино 2милиона и половина,а Девин около 3 милиона.А НИЕ "великите усвоители на проекти',ние които си правим огрмна реклама за предадени проекти-имаме само 500 хил и то за улици в Старцево.
Големи специалисти имате-без конкуренция,важното е че са добре политически ориентирани.Както добре критикувахте лекарите, би трябвало по същия начин да започнете критиките и към сбствения Ви екип.
И като говорим за подбор на служители-кога мина конкурса за Секретар на общината,че нещо от години немога да разбера как точно Чаушева стана секретар .

Потребителски аватар
sheki
лимонтузу
Мнения: 2008
Регистриран на: вт юни 10, 2003 21:35
Име: Велин
Контакти:

Re: Поздравявам Ви г-н Янчев!

Непрочетено мнениеот sheki » съб фев 08, 2014 22:55

Браво да, всички го знаят никой не смееше да го каже! Желаещите да гледат заседанието да го направят тук http://zlatograd.net/index.php?option=c ... 5&Itemid=1
Просто и лесно !
zlatograd.com


Върни се в “Община Златоград”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта