Социалните сменят банката!

Новини, съобщения и всичко около град Златоград и неговите трудови хора.
Весо
Минаващ
Минаващ
Мнения: 15
Регистриран на: пон сеп 04, 2006 13:50
Контакти:

Социалните сменят банката!

Непрочетено мнениеот Весо » вт мар 06, 2007 08:48

Дирекция "Социално подпомагане" - Златоград няма да превежда помощите по сметки на граждани в Пощенска банка, стана ясно от излъчена обява по кабелната. На всички ще бъдат разкрити сметки в ДСК - защо ли? Защото там има месечни такси за поддръжка на сметка или има нещо друго? Сега ще се наложи отново да се вадят дебитни карти и т.н. - всичко е свързано с губене на време, нерви и пари. Според мен Директор Бабачева трябва ясно да обясни ЗАЩО СЕ НАЛАГА ПРОМЯНАТА?

Потребителски аватар
sheki
лимонтузу
Мнения: 2008
Регистриран на: вт юни 10, 2003 21:35
Име: Велин
Контакти:

Непрочетено мнениеот sheki » ср мар 07, 2007 14:04

те и от клошарите вече почнаха да печелят(ако ви се е налагало да давате вторични суровини вече знаете)знаете за какво става дума :) пък какво остава за за другите :) ей това си е чиста политика :) хехехе
Просто и лесно !
zlatograd.com

Baba4ewa
Мнения: 1
Регистриран на: съб мар 10, 2007 08:58
Контакти:

Непрочетено мнениеот Baba4ewa » съб мар 10, 2007 09:30

Промяната касае само гражданите, които досега са получавали помощите си по влогови сметки в Пощенска банка. Не се отнася за тези , които имат дебитни карти от тази банка. Те ще продължат да получават и в бъдеще помощите си по досешният ред. Причината за промяната е прекратяването на сключения договор за обслужване с дирекцията по искане на Пощенска банка. Лицата с влогови сметки могат да открият дебитни сметки в същата или друга банка ,
но трябва своевременно да уведомят своя социален работник за да може сумите за месец февруари да се приведат по избраната сметка.

Весо
Минаващ
Минаващ
Мнения: 15
Регистриран на: пон сеп 04, 2006 13:50
Контакти:

Благодарност!

Непрочетено мнениеот Весо » чет мар 29, 2007 07:57

Искренни благодарности на Директор Бабачева за изчерпателния отговор!
Ако в Общината ни имаше повече такива ръководители, които се съобразяват с мнението на обикновения гражданин, със сигурност нещата щяха да бъдат по-добри!


Върни се в “Новини”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост